Lectura specs Wacker Neuson Echipamente pentru construcții de rezistență și civile Plăci compactoare Plăci vibratoare cu o singură direcție Wacker Neuson Koppelsatz für 2 x DPU 100-70 Foaie de date pentru Wacker Neuson Koppelsatz für 2 x DPU 100-70

Foaie de date pentru Wacker Neuson Koppelsatz für 2 x DPU 100-70

Model 2007-2013 Europe FR

Această foaie de date (PDF) va fi trimisă în Inbox-ul tău după ce ne vei furniza adresa ta de e-mail.

  • Foaie de date originală de la producător
  • Mai multe informații
  • Specificații detaliate

*Termeni și condiții

Adresa ta de e-mail este stocată de LECTURA GmbH timp de o lună de zile, pentru a o putea concilia cu solicitările de informații și pentru a preveni abuzul acestei oferte de la LECTURA, cum ar fi descărcarea electronică în masă a foilor de date. După o lună, adresa de e-mail va fi ștearsă automat. Te rugăm să ai în vedere că poți revoca acest acord în orice moment, cu efect pentru viitor. Poți face acest lucru prin următoarele canale: electronic prin intermediul unui link de dezabonare din respectivul newsletter, prin email la: [email protected] sau prin poștă la adresa: LECTURA GmbH, Ritter-von-Schuh-Platz 3, 90459 Nuremberg.

Se aplică politica de confidențialitate a LECTURA GmbH care conține, de asemenea, informații suplimentare legate de posibilitățile de corectare, ștergere și blocare a datelor mele.


Plăci vibratoare cu o singură direcție Wacker Neuson Koppelsatz für 2 x DPU 100-70



Afișează specificații detaliate