Lectura specs Stivuitoare Stivuitoare frontale diesel Stivuitoare frontale diesel SMV Specificații SMV SL 28-1200 A -Ro/Ro

SMV SL 28-1200 A -Ro/Ro Specificații & Date Tehnice (2000-2007)

Evaluează acest echipament acum!

Sarcină nominală la COG: 28t – Centru de greutate: 1200mm – Anvelope standard: 4x2 – Tipul de transmisie: W – Greutate: 40.2t – Seria modelului: Ro

Specificații tehnice - SL 28-1200 A -Ro/Ro SMV

Specificație

Atenție: Fiecare informație listată este verificată de către experții LECTURA Specs. Cu toate acestea, informațiile incomplete și greșelile sunt inevitabile. Contactează-i pe membrii echipei noastre, dacă te confrunți cu o situație de acest gen.

  • Sarcină nominală la COG 28 t
  • Centru de greutate 1200 mm
  • Anvelope standard 4x2
  • Tipul de transmisie W
  • Greutate 40.2 t
  • Seria modelului Ro
  • Producător motor Scania
  • Tipul de motor DI 1252 A
  • Putere motor 243 kW

L = anvelope pneumatice, x = transmisie, SE = superelastic, P = PUR (Elastollan, Vulkollan), V = cauciuc solid, ND = anvelope de joasă presiune, 3 = cu trei roți, 4 = cu patru roți, 6 = cu șase roți Toate specificațiile și toate prețurile se referă la modelele de bază cu cărucior cu furcă standard, 2 furci standard, fără hidraulice suplimentare. Cu mast Simplex (capacitate de încărcare de 3,3 m până la 10t• 5m > 10t).

Calculul amprentei de carbon

Calculează amprenta de carbon a SMV SL 28-1200 A -Ro/Ro per ora de utilizare

Sau accesează direct Calculatorul de CO2 pentru echipamente al ERA

Serviciu furnizat de către ERA

Piese de schimb & Componente

Obține ușor piese de schimb pentru SMV SL 28-1200 A -Ro/Ro de la partenerii noștri

Solicită piesa de schimb care te interesează de la partenerii noștri, în doar câțiva pași simpli și alege cea mai bună ofertă. Indiferent dacă ești dealer sau operator, LECTURA te poate ghida în direcția corectă. Comandă piese de schimb Stivuitoare frontale diesel ușor, astăzi - din întreaga lume.

Transport

Stivuitoare frontale diesel Servicii de Transport & Shipping

În cazul în care ești în căutare de opțiuni de transport pentru utilajul tău, pune în aplicare serviciul nostru. Analizează cele mai indicate cotații de transport pentru Stivuitoare frontale diesel formate pe baza dimensiunilor de transport și a greutăților utilajului. Partenerii noștri furnizează servicii variate care să-ți satisfacă nevoilor tale.

Cere prețul transportului
Date furnizate de către
X

Ce părere ai despre acest utilaj?

Produse SMV

Verifică 2 produse SMV aici

Mai multe despre SMV