Lectura specs Utilaje agricole Tehnologii pentru dejecții și gunoi de grajd Distribuitoare de îngrășăminte Tehnologii pentru dejecții și gunoi de grajd Valtra Distribuitoare de îngrășăminte Valtra Specificații Valtra BDF 1300

Valtra BDF 1300 Specificații & Date Tehnice (2021-2024)

Evaluează acest echipament acum!

Greutatea netă: kg – Capacitatea cubică: m³ – Lungimea de transport: m – Lățime de transport: m – Înălțimea de transport: m – Puterea solicitată/necesar de putere: kW

Specificații tehnice - BDF 1300 Valtra

Specificație

Atenție: Fiecare informație listată este verificată de către experții LECTURA Specs. Cu toate acestea, informațiile incomplete și greșelile sunt inevitabile. Contactează-i pe membrii echipei noastre, dacă te confrunți cu o situație de acest gen.

Echipamente speciale

  • Frâne cu aer

Calculul amprentei de carbon

Calculează amprenta de carbon a Valtra BDF 1300 per ora de utilizare

Sau accesează direct Calculatorul de CO2 pentru echipamente al ERA

Serviciu furnizat de către ERA

Piese de schimb & Componente

Obține ușor piese de schimb pentru Valtra BDF 1300 de la partenerii noștri

Solicită piesa de schimb pe care o cauți de la partenerii noștri, în doar câțiva pași simpli și selectează cea mai bună ofertă. Indiferent dacă ești dealer sau proprietar, LECTURA te poate duce în direcția corectă. Comandă piese de schimb Distribuitoare de îngrășăminte ușor, astăzi - din întreaga lume.

Transport

Distribuitoare de îngrășăminte Servicii de Transport & Shipping

În cazul în care ai nevoie de transport pentru utilajul tău, pune în aplicare serviciul nostru. Cere cotațiile de transport cotații de transport pentru Distribuitoare de îngrășăminte formate pe baza dimensiunilor și a greutății. Partenerii noștri furnizează opțiuni și service variate care să răspundă nevoilor cerințelor tale.

Cere prețul transportului
Date furnizate de către
X

Ce părere ai despre acest utilaj?

Produse Valtra

Verifică 15 produse Valtra aici

Mai multe despre Valtra